Artikel in Vijftig+Magazine, december 2019:

Vrijdag de 13e

Precies 25 jaar geleden, op vrijdag 13 mei 1994, zag het eerste nummer van Doodgewoon, publiekstijdschrift over de dood, het licht.

Het was de eerste uitgave van Stichting Eindelijk. Dit nummer is nog steeds verkrijgbaar. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@stichtingeindelijk.nl.

Begraafplaats St. Barbara in Den Haag.

Foto: Frank Jansen

In 2021 bestaat de Westerbegraafplaats in Enschede 100 jaar.

Ter gelegenheid van dit jubileum heeft de gemeente Enschede, Stichting Eindelijk de opdracht gegeven een boekje te maken over hun begraafplaats. Dit boekje verschijnt eind 2020.

Ook een jubileum te vieren? Doe dit met een prachtig boekje over uw begraafplaats!

De presentatie van Essenhof, voor altijd in mijn hart op 27 mei 2017, tijdens de Week van de Begraafplaats.

Opening van de Week van de Begraafplaats op begraafplaats de Essenhof in Dordrecht. V.l.n.r.: Eric-Jan Voss, afdelingshoofd Beheer Essenhof, wethouder Peter Heijkoop met zoon, Pauline Harmsen, directeur van de Essenhof, Korrie Korevaart van stichting Terebinth en Bartho Hendriksen van de Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen. Foto: Edwin Bootsman

Tweet van wethouder Peter Heijkoop, die het boekje Essenhof, voor altijd in mijn hart, in ontvangst nam op 27 mei 2017.