Over Stichting Eindelijk

Stichting Eindelijk: wie en wat

Tijdschriften willen lezen die er nog niet zijn, en ze daarom zelf maken en uitgeven.

Een boek willen lezen dat er nog niet is. En het daarom zelf schrijven en uitgeven.

Dit is in een notendop de ontstaansgeschiedenis en de reden van bestaan van de Stichting Eindelijk.

Mooi is het, als er dan ook nog (vele) anderen blijken te zijn die de tijdschriften en/of boeken willen lezen.

10a7d7d9a7b448b8a2c2b8405a9a3681.jpg

Initiatiefnemer en oprichter van Stichting Eindelijk is drs. Anja Krabben.  Zij gaf tussen 1994 en 2001 het publiekstijdschrift Doodgewoon uit, is sinds 1999 hoofdredacteur van vakblad De Begraafplaats (uitgegeven door de Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen) en heeft meerdere boeken op haar naam staan.

Zij heeft een professioneel team om zich heen van auteurs, fotografen en vormgevers, die een bijzondere interesse hebben voor dood en begraven. Waaronder Anna Kroon, freelance schrijver en medewerker van De Begraafplaats en Ed van Oosterhout, vormgever.

Het bestuur van de Stichting Eindelijk bestaat uit:

• Pepijn Spoor, voorzitter
  • drs. Koos Dubbelman, secretaris en